Συχνές Ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις

 

 

Η Academicals έχει διαμορφωθεί με σκοπό να βοηθήσει φοιτητές και επαγγελματίες. Τα έμπειρα και καταρτισμένα μέλη της ομάδας μας προσφέρουν κορυφαίας ποιότητας υποστήριξη σε παντός είδους φοιτητικές εργασίες, οποιουδήποτε επιστημονικού πεδίου και ακαδημαϊκού επιπέδου.

Παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες και πλήρη υποστήριξη σε όλα τα είδη των φοιτητικών εργασιών για όλες τις Σχολές και τα Πανεπιστήμια. Αναλυτικά επιμελούμαστε εργασίες εξαμήνου, πτυχιακές και διπλωματικές εργασίες, στατιστικές αναλύσεις, παρουσιάσεις εργασιών, επίβλεψη και διόρθωση εργασιών. Επίσης επιμελούμαστε την αρθρογραφία, τις μεταφράσεις σε όλες τις γλώσσες, τις στατιστικές αναλύσεις αλλά και την παροχή βοήθειας στη σύνταξη βιογραφικού.

Εφαρμόζουμε αυστηρές πολιτικές σχετικά με την αυθεντικότητα και την ποιότητα των έργων που επιμελούμαστε και δεσμευόμαστε ώστε να σας βοηθήσουμε να παραδώσετε μια πρωτότυπη εργασία.

Με την παροχή βοήθειας για κάθε εργασία δεσμευόμαστε να προβούμε στις απαιτούμενες διορθώσεις χωρίς καμία κρυφή χρέωση, βάσει των υποδείξεών σας, ώστε το αποτέλεσμα να είναι σύμφωνο των απαιτήσεων!

Βημα 1ο: Στέλνεις email στο [email protected] με το ονοματεπώνυμό σου, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και μία ώρα που θα επιθυμούσες να σε καλέσουμε.

 

Βήμα 2ο: Επικοινωνούμε μαζί σου την επιθυμητή ώρα ώστε κατόπιν συνεννόησης να καλύψουμε τις απαιτήσεις της βοήθειας που θα χρειαστείς και να καταγράψουμε επιπλέον σχόλια ή πληροφορίες.

 

Βήμα 3ο: Σου προωθούμε στο email σου τις παραμέτρους της επιμέλειας της εργασίας σου.

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας, εφαρμόζουμε πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων και δεσμευόμαστε την ασφαλή διατήρηση των προσωπικών σας δεδομένων, καθώς διαθέτουμε σύστημα κρυπτογράφησης SSL το οποίο δεν επιτρέπει τη διαρροή πληροφοριών εκτός συστήματος.